BAŞKAN YILDIRIMDAN,YILMAZ VE AYDINA ZİYARET

BAŞKAN YILDIRIMDAN,YILMAZ VE AYDINA ZİYARET
Çarşambaspor kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, Kulüp Başkan Yardımcısı Hüseyin Albayrak ve As Başkan Hüseyin Şahin Çarşamba Ticaret Odası Başkanı Ahmet Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette ikili Çarşambaspor hakkında fikir alış verişinde bulundu ve Yeşil beyazlıların Başkanı Yıldırım, Başkan Yılmaz'a forma hediye etti.



55 NUMARALI ÇARŞAMBASPOR FORMASI HEDİYE EDİLDİ
Yeşil beyazlıların yeni Başkanı Özkan Yıldırım Çarşamba Ticaret Odası başkanı Ahmet Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkanlar Çarşambaspor hakkında bilgi alış verişinde bulundular. Yeşil beyazlıların Başkanı Yıldırım Çarşamba Ticaret Borsası başkanı Ahmet Yılmaz'a üzerinde adı yazılı olan 55 numaralı Çarşambaspor formasını hediye etti.

BAŞKAN YILMAZ YENİ YÖNETİME BAŞARI DİLEDİ
Çarşamba Ticaret Odası başkanı Ahmet Yılmaz ise ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek,"Çarşambaspor'un yeni Başkanı olan Özkan Yıldırım kardeşime yeni görevinde başarılar diliyorum. Umarım Çarambaspor'umuz bu sezon yeni yönetimle hak ettiği yer olan 3.lige çıkar. Çarşamba Ticaret Odası olarak her daim Çarşambaspor'umuzun yanındayız" dedi.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi odasından ayrılan Çarşambaspor kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, Kulüp Başkan Yardımcısı Hüseyin Albayrak ve As Başkan Hüseyin Şahin Çarşamba İlçe Gençlik spor müdürü İlkay Aydını ziyaret etti.Ziyaret esnasında Çarşambaspor hakkında bilgi alış verişi yapılırken Başkan Özkan Yıldırım İlçe Gençlik Spor müdürü İlkay Aydına forma hediye etti.
HABER-FOTO:EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.