BAKAN KILIÇ'TAN ÇOCUKLARA ÖZEL İLGİ

BAKAN KILIÇ'TAN ÇOCUKLARA ÖZEL İLGİ
Bakan Çağatay Kılıç gittiği her yerde çocuklara özel ilgi gösteriyor.

Bisiklet, oyuncak, forma, tablet bilgisayar başta olmak üzere hediye isteyen çocukların taleplerini hemen yerine getiren Bakan Çağatay Kılıç, en son Samsunlu çocukların da hayallerini gerçekleştirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç yurt içi gezilerinde kendisinden hediye isteyen çocukları sevindirmeye devam ediyor. Bakan Çağatay Kılıç geçenlerde yaptığı Samsun ziyaretinde de kendisinden hediye isteyen sünnet çocuklarının bisiklet ve oyuncak arabalarını adreslerine gönderdi.

"Bakan Bey'i görünce ailece TV başına geçiyoruz"

Bakan Çağatay Kılıç'ın Samsun ziyaretinde ziyaretine gelen sünnet çocukları istedikleri hediyeler kendilerine ulaştığı için çok mutlu. Uzaktan kumandalı arabasına kavuşan Onurcan ile istediği basketbol topu ve formasına ulaşan kardeşi Doğukan Türkmen'in babası Beşir Türkmen, hediyelerin ardından çocukların çok mutlu olduğunu söyledi. Onurcan ile Doğukan'ın TV'de Bakan Çağatay Kılıç'ı gördükleri zaman her işi bırakıp ekran başına geçtiklerini söyleyen Beşir Türkmen, "Biz de onlara katılıyoruz ailece Bakan Bey'i izliyoruz. Çocuklarımız sünnet sürecini daha kolay geçirdiler hediyelerin verdiği sevinçle" diye konuştu.

"Köydeki tüm çocuklar Bakan Bey'in gelmesini bekliyor"

Samsun ziyareti sırasında Bakan Çağatay Kılıç'tan tablet bilgisayar isteyen Musab Şahin de hediyesine kavuşanlardan. Baba İsmail Şahin Musab'ın tabletle birlikte bilgisayar kullanımına ilgisinin arttığını söyledi. Musab'ın ablaları da tabletten yararlanıyormuş.

Bilgisayar geldikten sonra köydeki diğer çocukların da heyecanlandığını belirten İsmail Şahin, "Musab, tablet istediğinde söz verilip, unutulur sanmıştık. Bakan Bey, Ankara'ya döndükten sonra tablet elimize ulaştı. Şimdi köyümüzdeki tüm çocuklar Bakanımızın gelmesini bekliyor. Hepsi, neler isteyeceklerinin planlarını yapıyorlar."

"Çocuklarımın hayali gerçekleşti"

Hüseyin Yeşilyurt ve Hasan Yeşilyurt da Samsun'da hediyelerine kavuşan diğer çocuklardan. Bakan Bey'den uzaktan kumandalı araba ve bisiklet isteyen kardeşlerin her ikisi de hediyelerine kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Çocukların babası Ahmet Yeşilyurt, zor şartlar altında hayatlarını devam ettirdiklerini ve çocuklarının sürekli bisiklet hayali kurduğunu anlatarak, "Sayın Bakanımızın ilgisiyle şimdi çocuklarım bu güzel duyguyu tattı. Her iki çocuğum da çok mutlu. Allah devletimizden de, bizlere her zaman sahip çıkan Bakanımızdan da razı olsun" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum