NOKTA ATIŞI YAPACAĞIZ

NOKTA ATIŞI YAPACAĞIZ
Samsunspor Başkanı Emin Kar trasnfer'de bir kaç oyuncu ile anlaşma sağlayacaklarını belirtere,"Transferin son gününde görüştüğümüz oyuncular ile anlaşma sağlayacağız" dedi.

GİRESUNSPOR MAÇINDA GEREKEN DERSİ ÇIKARACAĞIZ
Kırmızı beyazlıların Başkanı Emin Kar Giresunspor karşılaşmasını değerlendirdi. Sezonun ilk maçlarının her zaman zorlu olduğunu belirten Başkan Kar,"Takımımız ikinci yarıda ortaya koyduğu futbolla galibiyeti ne kadar çok istediği gösterdi. Net pozisyonlar yakaladık ancak değerlendiremedik. Ama bu maçtan gereken dersi çıkarıp gelecek haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum" dedi.

BU LİG'DE OYUNCU TRASNFER ETMEK KOLAY DEĞİL
Trasnfer konusunada değinen Samsunspor Başkanı Emin Kar,"Teknik direktörümüz ile kısa bir görüşme yaptık ve kendisinin bize sunduğu rapor doğrultusunda hareket edeceğiz. Herkesinde beklediği gibi özellikle forvet mevkisine transfer yapacağız. Ancak şunun çok iyi bilinmesini isterimki bu ligde bir oyuncuyu trasnfer etmek hiçde kolay değil. Diğer takımların önerdiği rakamlarla bizim önermdiğimiz rakamalar arasında uçurumlar var. Ancak kimse merak etmesin gereken trasnferi yapacağız ve Samsunspro'u hak ettiği yerlere getireceğiz" şeklinde konuştu. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.