SAMSUNSPOR ONU İSTİYOR !

SAMSUNSPOR ONU İSTİYOR !
Yeni sezon öncesi golcü arayışlarını sürdüren Samsunspor'da gözler Feyenoord'un yıldız futbolcusu Anass Achahbar'a çevridi .

ZEEFUİK OLMASI GÖZLER ANASS'DA
Ligin başlamasına sayılı günler kalan Samsunspor'da gözler golcü oyunculara çevrildi. Daha önce Groningen forması giyen Zeefuik ile temasa geçen ancak bu oyuncunun kişisel nedenleriden dolayı transfer'de sonuça ulaşamayan Kırmızı beyazlılar'da gözler Feyenoord'un yıldız futbolcusu Anass Achahbar'a çevridi. Hollanda Basının'da yer alan habere göre Samsunspor'un bu oyuncu ile temase geçtiği ve transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı öğrenildi.



AHMET ARAS TRASNFERİ YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ
Öte yandan Kırmızı beyazlıların listesinde bulunan bir başka golcü oyuncu Ahmet Aras konusu adeta yılan hikayesine döndü. Teknik direktör Roberto Carlos'un son kararını bekleyen Samsunspor'da bu oyuncuya Sportoto Süper Lig takımlarınında takip olması transferi zora soktu. Bu gelişmeler sonrası Kırmızı beyazlı Yönetim ise Anass Achahbar trasnferini en kısa zamanda bitirmek ve trasnfer dosyasını kapatmak istiyor. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum