Kazanan Taraf Biz Olacağız

Kazanan Taraf Biz Olacağız
Kırmızı beyazlıların Başkanı Emin Kar sahalarında oynayacakları Giresunspor karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARIMIZA GÜVENİMİZ TAM
Samsunspor Başkanı Emin Kar Karadeniz derbisi öncesi umutlu konuştu. Giresunspor ile sahalarında oynayacakları karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Başkan Kar,"Saha ve seyrici avantajımızı en iyi şekilde kullanarak mücadeleden galibiyetle ayrılmayı istiyoruz. Bu konuda Teknik heyet ve futbolcularımıza olan güvenimiz tam" dedi.

EKONOMİK SIKINTILAR DEVAM EDİYOR
Ekonomik sıkıntıların bir türlü bitmediğinide belirten Kırmızı beyazlıların Başkanı Emin Kar,"Geriye dönük borçlar ekonomik yöndem bizi sıkıntıya düşürüyor. Maddi kaynak bulmaya çalışıyoruz. Bulamadığımız taktirde sezon öncesi 6 puanımız siline bilir. Bunun içinde tüm gücümüzle çalışmalara devam ediyor. Ancak hiç kimseden destek alamıyoruz" diye konuştu.


CARLOS'UN KARARI BEKLENİYOR
Transfer konusunda ele alan Başkan Kar,"Sivasspor'un oyuncusu Ahmet Aras ile halen temas halindeyiz. Bu oyuncuda son kararı Teknik direktör Roberto Carlos verecek. Bizlerde bu karar sonrası hareket edeceğiz. Takımımıza bir forvet transferi yapacağız ve transfer defterimizi kapatacağız. Umarım yeni sezon'da her şey istediğimiz gibi gider ve Samsunspor hak ettiği yerlere gelir" şeklinde konuştu. NİYAZİ ÖNDAŞ



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum