Doğan'ın Peformansı Göz Dolduruyor..

Doğan'ın Peformansı Göz Dolduruyor..
Kırmızı beyazlıların genç oyuncusu Doğan Erdoğan antrenmanlardaki ve maçlardaki istikrarlı performansıyla göz doldurmaya devam ediyor.

MÜCADELESİYLE ALKIŞ ALDI
Samsunspor'un genç futbolcularından Doğan Erdoğan yeni sezon öncesi idmanlardaki ve hazırlık maçlarındaki performansıyla Teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Cumartesi günü oynanan Orduspor hazırlık maçında orta sahada gösterdiği istikrarlı mücadelesiyle herkesten geçer not alan genç oyncu yeni sezon öncesi Kırmızı beyazlı camiaya umut verdi.


ERHAN ALTIN'LA YENİDEN DOĞDU
Geçtğimiz sezon Samsunspor'un eski Teknik direktörü Hüseyin Kalpar ile sorunlar yaşayan ancak yeni sezon'da başarılı antrenör Erhan Altın ile yeniden doğan genç futbolcu yeni sezon'da Samsunspor'un en büyük kozu. Hazırlık sürecini en iyi şekilde tamamladıklarını ve takım olarak yeni sezon'a hazır olduklarını belirten Kırmızı beyazlıların orta saha oyuncusu Doğan şunları söyledi;


TAKIMIM İÇİN SAVAŞACAĞIM
"Erzurum kampını en iyi şekilde değerlendirdim ve yeni sezon'u iple çekiyorum. Yeni sezon'da taraftarlarımıza gerçek Doğan'ı izletmek ve takımım için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım. Umarım yeni sezon'da her şey istediğimiz gibi olur ve Samsunspor'u hak ettiği yerlere getiririz. Taraftarlarımızında Giresunspor maçıdna bizleri yalnız bırakmayacaklarını ümit ediyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.