'BENDEN NE İSTİYORLAR'

'BENDEN NE İSTİYORLAR'
Samsun'un Çarşamba İlçesinin Taşdemir köyünde yaşayan 29 yaşındaki Ersin Aşçı hayata tutunmak için mücadele ederken Emniyet güçlerinin sürekli kendisi ile uğraşmasına anlam veremediğini belirtti.

DENGE YAZMIŞTI

Yüzde 54 Engel Oranı bulunan Ersin Aşçı, hergün Çarşamba İlçesi'nden Samsun Merkeze gelip işlek caddelerde kağıt mendil satarak geçimini sağlamaya çalışırken, 3 ay da bir engelli maaşı aldığını bununda kendine yetmediğini belirterek, mendil satıp geçimini sağlamaya çalıştığını DENGE Gazetesi olarak kamuoyuyla paylaşmıştık.

'CEZA GELDİ'
Daha önce de Emniyet güçleri ile mahkemelik olduğu ifade eden Ersin Aşçı, zabıtalarında kendini tartakladığını belirterek "ben mendil satarken bir polis yanıma gelip müdahale etti, beni yere yatırdı. Hakkımda mahkemeye şikayette bulunarak onun kolunu ısırdığımı söylemiş ve bana mahkemeden 2 Bin TL ceza geldi" dedi.

YENİ CEZA
Dilencilik yapmadığını, sadece kağıt mendil sattığını ve yüzde 54 engel oranı bulunduğunu belirten Aşçı " Gar istasyonunun orada mendil satarken iki polis yanıma gelip kolumdan tutarak beni polis arabasına soktular. Daha sonrada Gazi Polis Merkezine götürüp orada mendil sattığım için 90 TL ceza kestiler " şeklinde konuştu.

'NE İSTİYORLAR?'
Emniyet güçlerinin sürekli kendisi ile uğraşmasına anlam veremediğini belirten Aşçı " Engelli olduğum için kimse iş vermiyor. Ben de dilencilik yapmıyorum, sadece kağıt mendil satarak geçimimi sağlıyorum. Alın terimle para kazanmama sürekli engel olunmasına bir türlü anlam bulamıyorum" dedi. Adem Çiçek




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.