OH NE GÜZEL

OH NE GÜZEL
Son günlerde piyasada dolaşan enteresan iddialar akıllara durgunluk verecek boyuta geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'a yakın bazı kişilerin O'nun adını kullanmak suretiyle menfaat elde etmeye çalıştıkları iddia ediliyor, eğer bu iddialar doğru ise vay geldi milletin başına…
Atakum'da bulunan bir Otel inşaatının aylık 50 bin Lira kira karşılığında 20 yıllık sözleşme yapılmak kaydı ile Kredi ve Yurtlar Kurumuna verilmeye çalışıldığı, bunun karşılığında ise Bakan Kılıç'a yakın bazı isimlerin kendilerine yazlık yaptırdıkları hatta bu yazlığın ruhsatsız olması nedeniyle Belediye tarafından mühürlendiği, bunun üzerine Bakan Kılıç'a yakın kişinin, Belediye Başkanına giderek inşaatın devam etmesini istediği ancak Belediye Başkanının kabul etmediği iddia edildi.
İDDİALAR BİTMEK TÜKENMEK BİLMİYOR
Bakan Kılıç'a yakın kişinin veya kişilerin bir başka kişiye ait bina inşaatlarını Kredi ve Yurtlar Kurumuna kiraya vermek için müracaat ettiği ancak Kredi ve Yurtlar Kurumunun yaptığı inceleme sonucunda Binaların Yurt işletmesine uygun olmadığı yönünde görüş bildirilerek reddedilmiş. Ancak bina sahibinin Bakan Kılıç'a yakın kişi veya kişileri bularak onlarla görüşerek binaları aylık 35.00 liradan Kredi ve Yurtlar Kurumuna 15 yıllık Kiralayarak karşılığında üç aylık kirasını vermeyi taahhüt ettiği iddia edildi.
Bu gelişme üzerine Bakan'a yakın kişinin veya kişilerin Gençlik ve Spor Bakanlığı üst düzey görevlilerini arayarak durumu ilettikleri ve konunun halledilmesi yönünde bina sahiplerine söz verdikleri iddia edilmekte. İddialarla ilgili gazetemiz kamu adına takipte olduğu, gelişmelerle ilgili kamuoyunu sürekli bilgilendireceğini de kamuoyuna açıklamakta.
BAKANLIK ÜST DÜZEY GÖREVLİLERİ ZİYARETLERİ KİMLERLE YAPIYOR
Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ve diğer üst düzey görevlilerin şehre her gelişlerinde yanlarında bulunan bazı isimlerin kamuoyunun dikkatinden kaçmadığı da gözlenmektedir. Ayrıca bazı üst düzey bürokratların da bu tür insanlarla birlikte gazete ve sivil toplum ziyaretlerinde bulunmaları toplumun tepkisine neden oluyor.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum