KUPA'YA BERABERLİKE BAŞLADIK 1-1

KUPA'YA BERABERLİKE BAŞLADIK 1-1
Kırmızı beyazlıların ilk devresini 1-0 geride kapattğı Erzurum Cup'da Bucaspor ile 1-1 berabere kaldı. Samsunspor'a beraberliği getiren golü ise genç oyuncu Doğan Aydoğan kaydetti.

DEVREYİ GERİDE KAPATTIK
Samsunspor Erzurum Cup'a beraberlikle başladı. Yeni sezon öncesi Erzurum Cup'da Ptt 1.lig ekiplerinden Bucaspor ile karşılaşan Kırmızı beyazlılar maça kontorllü başladı. Özellikle ilk yarıda rakibi karşısında oyunu kontrolünde tutamayan Samsunspor şok golle devreyi 1-0 geride kapattı ve soyunma odasına Bucaspor 1-0 üstün giren taraf oldu.

DOĞAN GOLLERİNE DEVAM EDİYOR
Karşılaşmanın ikinci yarısında ise sahada bam başka bir Samsunspor vardı. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan Kırmızı beyazlılar'da genç oyuncu Kemal Bayraktar girdiği net gol pozisyonunu değerlendiremedi. Bu pozisyonun ardından Samsunspor penaltı kazandı ve topun başına geçen Doğan Aydoğan kaleciyi ve meşin yuvarlağı ayrı köşelere göndererek skoru eşitledi.

SONUÇ ÖNEMLİ DEĞİL
Bu golün ardından rakip kalede galibiyet sayısını arayan Kırmızı beyazlılar bir birinden net gol pozisyonları değerlendiremedi ve Erzurum Cup'un ilk maçında Samsunspor ile Bucaspor sahada 1-1'lik beraberlike ayrıdı. Karşılaşma sonrası Samsunspor Teknik direktörü Erhan Altın yaptığı açıklamada,"Sonuç bizim için önemli değil. Burada önemli olan futbolcularımızın son durumlarını görmek" dedi. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.