BAYRAMDA PROGRAMINIZ HAZIR

BAYRAMDA PROGRAMINIZ HAZIR
Kaliteli ve hesaplı alışverişin yanı sıra tüm yıla yayılan etkinlikleriyle de Karadeniz'in buluşma noktası olan Samsun Piazza'da eğlence, Ramazan Bayramın'da da devam edecek.

AVM ziyaretçilerine özel hazırlanan gösterilerle herkes keyifli bir bayram yaşarken, çocuklar da renkli etkinliklerle eğlencenin tadına varacak.

Trio Müzik Grubu ile Keyifli Dakikalar

AVM'de bayramın birinci günü olan 28 Temmuz'da Trio Müzik Grubu, müzikseverleri unutulmaz şarkılar eşliğinde keyifli bir yolculuğa çıkaracak. Trio Müzik Grubu 15.00-15.40-16.00-16.40-17.00-17.40-18-00 ve 18.40'ta sahne alacak.
Çocuklara Sürpriz Etkinlikler

Bayramın ikinci günü, 29 Temmuz'da ise maske yapım atölyesi, interaktif oyunlar ve baskı atölyesi ile çocuklar hem gönüllerince eğlenecek hem de yaratıcılıklarını konuşturacak.
Bayrama Özel İkramlar

Bayramın son günü 30 Temmuz'da ise kral ve kraliçe tacı yapım atölyesi, atık materyal değerlendirme atölyesi ve yumurta boyama atölyesinde çocuklar doyasıya eğlenecek.
Samsun Piazza'nın bayram sürprizleri bunlarla sınırlı kalmayacak. AVM Müşterilerine bayram boyunca çeşitli ikramlarda bulunulacak. Erdal Ündücü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.