MHP DE CHP DE ERDOĞAN’A OY VERECEK!

MHP DE CHP DE ERDOĞAN’A OY VERECEK!
AK Parti 3. Dönem İl Başkanı Osman Çetinkaya, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye'nin geleceği için önemli olduğunu belirtti..

AK Parti'nin gösterdiği cumhurbaşkanı adayını milletin hizmetleriyle çok yakından tanıdığını belirten Çetinkaya sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben MHP'li CHP'li arkadaşlarımızın da oylarını Tayyip Erdoğan'a oy vereceklerine inanıyorum. Bu ülkeye hizmet eden, gerçekten bu ülkenin kalkınması için büyümesi için gece gündüz çalışan ve 12 yıl içerisinde Türkiye'nin büyümesine imzası olan Tayyip Erdoğan'ı tercih edecekler. Buna inanıyorum."

Bu sefer halkın bir cumhurbaşkanını seçtiğini hatırlatan Çetinkaya, "Tabii ki Anayasa'da cumhurbaşkanının görev ve yetkileri belli ama artık halkın seçtiği bir cumhurbaşkanının sorumluluğu arttı. Halka karşı sorumluluğu var. AK Parti 2015 seçimlerinde de inşallah tek başına iktidarı yakalayacak ve AK Parti iktidarı Çankaya'da uyum halinde çalışacağı eski genel başkanı ve Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'la işbirliği halinde 2023 hedeflerini yakalayacak" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Çetinkaya, bugün kendisini son derece memnun eden bir haber aldığını söyleyerek, "Uzun süredir cezaevinde bulunan bir şair, bir yazar, bir düşünce adamı, bir dava adamı Salih Mirzabeyoğlu bugün tahliye oldu. 'Gemileri yakmışız isteyerek, mümkünü yok dönüşümüzün gelen gelsin' diyen Salih Mirzabeyoğlu bugün tahliye oldu. Kendisine geçmiş olsun diyoruz" dedi. Engin DENİZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum