CİDDİ İDDİA!

CİDDİ İDDİA!
Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Devletten yatırım ve istihdam karşılığı bedava arazi aldığını ifade eden bir vatandaş, Murzioğlu'nun bu araziyi sattığını söyledi.

DENGE YAZDI
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nun hizmetten çok ziyaretlere önem vermesi tepkilere neden olurken, yaptığı ziyaretlerinde, Samsun İlinin Türkiye'nin iki büyük ovasına sahip olduğuna dikkat çekerek, "Bizler hizmet için buradayız" demişti.

YORUM YAĞDI
DENGE Gazetesinin internet sitesinde ki bu haberlere yorum atan İktisatcı isimli vatandaş ortaya müthiş bir iddia attı. Yorumcu, Murzioğlu'nun Samsun ekonomisine katkı ve istihdam sağlayacağım diye devletten köşe başı trilyonluk arsayı kendine tahsis ettiğini iddia etti.

MAKAM MI KURA MI?

Yorumcu "Devletin sana bedava tahsis ettiği araziyi satarken hiçmi için acımayacak, verdiğin taahhüdü yerine getiremeyen, devletin sana verdiği imkanı önce nefsini köreltmekte kullanan Başkan. O köşebaşı arsa sana kuradamı çıktı, yoksa makamını kullanarak mı ele geçirdin?" ifadelerini kullandı. Adem Çiçek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.