'EFENDİ OLMAYAN HİZMETKAR OLAN'

'EFENDİ OLMAYAN HİZMETKAR OLAN'
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş 'Biz millete efendilik yapmaya değil, hizmetkar olmaya geldik' anlayışı ile hareket eden bir Partinin mensuplarıyız" dedi.

ÇALIŞMLAR DEVAM EDİYOR'
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş başkanlığı'nda, il binası toplantı salonunda 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmalarına yönelik bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri katılırken, İl Başkanı Fuat Köktaş önemli açıklamalarda bulunarak çalışmaların son hız devam ettiğini belirtti.


'İLK TURDA KAZANACAK'
10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmalarını masaya yatırmak için toplandıklarını ifade eden Köktaş, millete efendilik yapmaya değil, hizmetkar olmaya gelen bir partinin mensuplarıyız dedi. Köktaş, "Samsun teşkilatları olarak amacımız , yerel seçimlerde gösterdiğimiz takım ruhunu, 10 Ağustos'ta da gösterip Samsun'dan en yüksek oy oranı ile Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda kazanmasını sağlamak olacaktır" dedi. Adem Çiçek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum