VAHE KILIÇARSLAN LOVELET AVM^DE

VAHE KILIÇARSLAN LOVELET AVM^DE
VaheKılıçarslan, CNNTürk'de hazırlayıp sunduğu 'Ye İç Mutlu Et' program ile Lovelet Alışveriş Merkezi'ne geliyor.

Ünlü sunucu VaheKılıçarslan'ın, her hafta değişik bir şehre giderek şehrin yöresel lezzetlerine ve tarihi kültürel özelliklerine değindiği 'Ye İç Mutlu Et' programının durağı olarak bu kez de Samsun'un en büyük ve bölgenin tek outleti Lovelet Alışveriş Merkezi'ni tercih etti.
Karadeniz Bölgesi'nin en büyük outleti Lovelet , CNNTurk ve Mobilya kent iş birliği ile 'Vahe ile ye iç mutlu et' çekimlerine ev sahipliği yapacak. 12 Temmuz Cumartesi günü Lovelet Alışveriş merkezinde gerçekleşecek olan kura çekimine,aynı gün içinde 30 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm Lovelet ziyaretçilerikatılabilecek. Lovelet kura çekimi için kampanya 10.07.2014'te başlamış olup 12.07.2014 saat 17:00'de sona erecek. Cumartesi çekilecek kura sonucunda talihli ziyaretçinin evi VaheKılıçarslan ve ekibi ile 8 saatte dekore edilecek. 12 Temmuz saat 17:00'de, kura çekimi eşliğinde VaheKılıçarslan ile imza günü etkinliğinede ev sahipliği yapacak olan Lovelet, organizasyon için tüm hazırlıklarını tamamlamış durumda.
Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi, 12 Temmuz Cumartesi günkü gerçekleşecek kura çekimi için geri sayımda, ziyaretçilerini bekliyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.