ATAKUM'DA 23 NİSAN

ATAKUM'DA 23 NİSAN
Atakum Belediyesi tarafından belediye yanındaki meydanda düzenlenen ve içinde eğlenceden,halk oyunlarına,animasyon gösterilerinden,şiir ...

dinletisine,pamuk şekerden,oyun parkına kadar çocukların ilgisini çekecek pek çok aktiviteyi barındıran 23 Nisan Şenliği, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 19 Mayıs Polis Okulu Müdürü Mehmet Gündal, belediye meclis üyeleri,daire müdürleri ve amirleri, veliler ve yüzlerce çocuğun katılımı ile gerçekleştirildi.
Şenlikte çocuklar tarafından" Hoşgeldiniz Başkanım" pankartı ile karşılanan ve 4 yaşındaki kızı Nisa'nın yanından bir an olsun ayrılmadığı Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, oldukça duygulu anlar yaşarken, yaptığı konuşmada" Sizler bizim için önemlisiniz. Sizler geleceğimizin teminatı,her şeyimiz olan çocuklarımızsınız. Bugün sizin bayramınız. bunu en güzel şekilde kutlamak için burada bir aradayız. Bugün siz ne isterseniz o olacaktır. Biz sizleri, çok seviyor ve güveniyoruz. Çocuklarımızın sevgi dolu yüreğine,iyi niyetine bu Dünyanın çok ihtiyacı vardır.Bu nedenle çocuklarımızı kendine güvenen, çağın ruhunu anlayan, teknolojiye hakim, araştırıcı, girişimci, ufku ve vizyonu geniş bireyler olarak yetiştirmek zorundayız. Ben ilkokuldayken izciydim, orta okul ve lise yıllarımda da bando da görevliydim, hatta majörlük de yaptım. Bu nedenle bayramların özellikle 23 Nisan'ın sizler için ne kadar önemli olduğunu biliyor ve sizlere büyüdüğünüzde güzel hatıralarla anacağınız gerçek bayramlar yaşatmak istiyoruz. Bu bilinç ile sizlere layık bayram eğlenceleri hazırlamaya çalışacağız. Çocuklarımızın,hayatları boyunca bugünkü gibi daima mutlu ve güler yüzlü olmasını diler,hepsinin gözlerinden öperim" diye konuştu.
Daha sonra kendileri için hazırlanan şişme oyun parkında oynayan, sihirbaz,animasyon gösterilerini izleyen,halk dansları ve çocuk dansları ile coşan minikler kendilerine ikram edilen pamuk şeker, helva,patlamış mısır gibi yiyecekleri de tüketerek gönüllerince bir gün geçirdiler.
Başkan Taşçı, şenlik öncesi koltuğunu Adnan Kahveci Ortaokulu 5.Sınıf Öğrencisi Ümmühan Yaşın'a bıraktı. Genç Başkan Yaşın,'ın ilk talimatı ise, okul bahçelerine fidan dikilmesi ve bunların öğrenciler tarafından büyütülmesi olurken, ayrıca okul önlerine üst geçit konulmasını da emretti. Öte yandan bu şenliğe katkı veren okul ve halk eğitim müdürlerini ve öğretmenlerine birer plaket sunarak teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.