Çalışan başımızın tacı

Çalışan başımızın tacı
Çalışanın ekmeği ile oynamadıklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İşe gelmeden maaş alanları, iş huzurunu ve disiplinini bozanları, emekli olduktan sonra belediye de işe girenlerin kurumla ilişiğini kestiklerini ifade etti.



“ Demirtaş 'duygu sömürüsü' yapıyor”

İŞİNE SAHİP ÇIKANIN YANINDAYIZ

Siyasi saiklerle hareket etmediklerinin altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Çalışanlarımız rahat olsun. İşine ve ekmeğine sahip çıkanların her zaman yanında olacağız. Son beş yılda birlik ve beraberlik ortamının yok olduğu, çalışanın amirine hakaret ettiği, iş huzurunun ve disiplinin bozulduğu İlkadım Belediyemizde aidiyet duygusunun, aile ortamının sağlanması için çalışıyoruz.” diye konuştu.


DEMİRTAŞ HAFIZA KAYBI YAŞIYOR

Necattin Demirtaş'ın geçmişi çabuk unuttuğunu ve hafıza kaybı yaşadığını ifade eden Başkan Erdoğan Tok, “ Geçmişte olduğu gibi, bugünde herkesin ve herkesimin belediye başkanıyız. 2009'da Necattin Demirtaş hem Gazi belde belediyesi, hem de İlkadım belde belediyesi olmak üzere 125 kişinin işine son vermişti. Gazi belediyesinde Tepe şirketlerinde çalışan, İlkadım'da Şükürcan şirketinde çalışan personelleri işten çıkardı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum