SAMSUN'DAN KARELER" FOTOĞRAF SERGİSİ

SAMSUN'DAN KARELER" FOTOĞRAF SERGİSİ
Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası kapsamında TEMA Vakfı Samsun Temsilciliği tarafından hazırlanan "Samsun Kareleri" fotoğraf sergisi, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde açıldı.


Fotoğraflarla Samsun
Ziyaretçilerine sunduğu kaliteli ve hesaplı alışveriş imkânının yanı sıra bölgenin kültürel ve sanatsal etkinliklerine de ev sahipliği yapan Samsun Piazza AVM'nin 1. Kat etkinlik alanında düzenlenen "Samsun Kareleri” fotoğraf sergisinin açılışı TEMA Samsun Temsilcisi Ömer Faruk Sönmez tarafından gerçekleştirildi.

Sönmez, yaptığı konuşmada, turizmin gelişiminin önemine dikkati çekerek, "Turizm, ulusal ve uluslararası düzeyde yatırımları ve iş hacmini geliştiren, gelir oluşturan, döviz sağlayan, istihdam alanları açan bacasız bir sanayidir. Bu nitelik dünyada turizme yönelik ilgiyi arttırmış, turizmden beklentileri olan ülkeleri bu sektörün geliştirilmesine yöneltmiştir." diye konuştu.

Sönmez, konuşmasını şöyle sürdürdü;
"İletişim ve ulaşım sektöründeki hızlı gelişmelerle ülkeler arasındaki mesafeler kısalmış ve turizm, milletler arasındaki karşılıklı anlayış, hoşgörü ve diyaloğun yerleşmesine önemli katkılarda bulunan sosyal bir olgu haline gelmiştir. Bununla birlikte turizm sektörü, dinamik yapısı ile ülkelerin gelişmesinde, kalkınmasında itici bir güç olarak ayrıca önemli bir konuma yükselmiştir. Bilgi ve iletişim çağının yaşandığı günümüzde, turizmi, farklı kültürlerin, farklı topraklarda bir araya gelmesini sağlayan bir etkinlik alanı olarak görebiliriz."

Samsunlu sanatseverlerden yoğun ilgi gören fotoğraf sergisine Samsun Turizmciler Derneği Başkanı Dilek Genç'in yanı sıra turizmciler ve çok sayıda ziyaretçi katıldı. Samsun Piazza ziyaretçilerinin ilgi odağı olan serginin 17 Nisan Perşembe gününe kadar açık olacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.