SAMSUN PİAZZA 1. YAŞ GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

SAMSUN PİAZZA 1. YAŞ GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI
Rönesans Holding'in, Rönesans Gayrimenkul Yatırım kanalıyla kurduğu Piazza markalı alışveriş merkezlerinin ilki olan "Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi" 1. yaş gününü yüz binin üstünde ziyaretçisiyle birlikte kutladı.

Kapılarını 29 Mart 2013 tarihinde açan ve 1. yaş kutlamalarını yerel seçimlerden dolayı 5 - 6 Nisan 2014 tarihlerinde gerçekleştiren Samsun Piazza AVM'de kutlamalar, göz kamaştıran karnaval korteji ile start aldı. Samsun Piazza'nın dışından başlayarak AVM'nin tüm katlarını gezdi ve şenliği her noktaya taşıyan muhteşem kortej, bembeyaz kostümleri ve şaşırtıcı gösterileriyle Samsun Piazza ziyaretçilerine neşeli saatler yaşattı.

Buz pistinde görsel şölen

Kutlamalar,milli buz patencilerimiz Alper Uçar ve Alisa Agafonova'nın gösterisiyle devam etti. Ünlü çift, nefes kesen gösterileriyle izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Alper ve Alisa, uluslararası gösterilerde ve ilk kez Samsun Piazza'da gerçekleştirdikleri koreografilerle buz pistinde görsel bir şölen sundular.

“Türkiye'yi temsil etmekten gurur duyuyorum”

Alper Uçar'ın 2010 yılında Türk vatandaşlığına geçen ve Soçi Olimpiyatları'nda birlikte Türkiye'yi temsil ettikleri partneri milli sporcumuz Alisa Agafonova, "Daha önce Erzurum'da, Ankara'da ve İstanbul'da kaymıştık. Samsun'da ilk defa buz dansı sergiliyoruz ve çok yoğun bir ilgi ile karşı karşıyayız. Bu da buz pateni severler için büyük bir umut. Buraya tekrar gelmek ve yeni performanslar da sergilemek isteriz. Bu sevgiyi gördükçe yurtdışında Türkiye'yi temsil etmekten gurur duyuyorum.” diye konuştu.

Kutlamaların ikinci gününe Gökhan Özen damga vurdu

Piazza 1. yıl dönümü kutlamalarında sahne alan Gökhan Özen'in imza gününe her yaştan on binlerce hayranı akın etti. Dansçılarının da eşlik ettiği ünlü sanatçıyı yakından görebilmek için birbiriyle yarışan gençlerin gönlünde, sesinin yanı sıra sempatik tavırlarıyla da taht kuran Gökhan Özen, hayranları için albümlerini ve fotoğraflarını imzaladı.

2 gün boyunca, başta minik ziyaretçiler olmak üzere kutlamalara katılan herkese balon, rüzgar gülü, şeker ve 1. yaş gününe özel kurabiyeler dağıtıldı.

“1 yılda 12 milyon ziyaretçimiz oldu”

1 yılda Piazza AVM'ye 12 milyon ziyaretçinin geldiğini ifade eden Samsun Piazza Alışveriş Merkezi Müdürü Necati Ufuk Toydemir de, "29 Mart 2013 tarihinde Karadeniz Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi olarak açtığımız Samsun Piazza Alışveriş Merkezi'nin bugün birinci yaş günü kutlamaktayız. Bugüne kadar bizi destekleyen 12 milyon ziyaretçimize teşekkür ediyoruz" dedi.

ICSC ödülü:

Toydemir, birinci yıldönümü mutluluğunun yanı sıra bir de ödül sevincini aynı anda yaşadıklarını belirterek, "Uluslararası Alışveriş Merkezleri Federasyonu'nun (ICSC) yapmış olduğu 2014 yılı Avrupa'nın en iyi alışveriş merkezi yarışmasının onur ödülünü kazanmamız da bizim birinci yaş günümüzde son derece güzel bir hediye oldu. Bu ödülü tüm Karadeniz'e ve bizi destekleyen 12 milyon ziyaretçimize armağan ediyoruz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.