KAZANMAK İSTİYORUZ

KAZANMAK İSTİYORUZ
Yarıngünü Sahasında Mersin İdmanyurdunu ile ligin kaderini belirleyecek bir karşılaşmaya çıkacak olan Samsunspor'da zorlu karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor.

FUTBOLCULAR HIRS KÜPÜ
Nuri Asan tesislerinde yapılan idman düz koşu ile başladı. Ardından 5'e 2 orta oyunu oynayan Kırmızı beyazlılar, idmanı taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamladı. Antrenman boyunca futbolcularla yakından ilgilenen Samsunspor'un Teknik direktörü Hüseyin Kalpar sık sık uyarılarda bulunarak oyuncuları ikaz etti. Futbolcuların ise antrenman boyunca hırslı ve istekli olamaları gözlerden kaçmadı.


Ligde zorlu bir maratona girdiklerini belirten Kırmızı beyazlıların Teknik direktörü Hüseyin Kalpar,"Artık hatanın telafisi olmadığı haftalara girdik. yarın sahamızda oynayacağımız Mersin İdmanyurdu maçını kayığsız tamamlayıp yolumuza bakmak istiyoruz. Kısa bir süre olmasına rağmen çalışmalarımızı en iyi şekilde yaparak bu maça hazırlanıyoruz" dedi.


KALPAR'DAN TARAFTARA ÇAĞRI
Taraftarlarada çağrıda bulunan Samsunspor'un deneyimli Teknik direktörü Kalpar,"Taraftarımıza her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Onlar bizim itici gücümüz. Sahamızda oynadığımız maçlarda taraftarlarımızın desteğini arkamıza alarak mücadelede ediyoruz. Benim futbolcularıma olan güvenim her zamanki gibi sonsuz. Umarım 90 dakika sonunda gülen taraf biz oluruz" dedi. Niyazi ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.