DENGE FARKI

DENGE FARKI
Samsun da tarafsız, otoriter ve objektif yayıncılığından ödün vermeyen DENGE Gazetesi olarak kamuoyunu bilinçlendirme adına yaptığımız haberlerin ne kadar doğru olduğunu görür nitelikteyiz.


İLKADIM'DA OYLAR DÜŞTÜ
2009 yılında CHP'den İlkadım İlçesine Aday olan eski Gazi Belediye Başkanı Nihat Batur, İlkadım da oyların yüzde 23,3'ünü alırken 2014 yılında Aday olan Vedat Yılmaz ise oyların yüzde 17,9'unu aldı. 2009-2014 yerel seçim sonuçlarına bakıldığında CHP'nin İlkadım Belediyesinde yüzde 5,4 oy kaybına uğradığı görüldü.

BÜYÜKŞEHİR DE DÜŞÜŞTE
2009 yılında CHP Samsun Büyükşehir Belediyesi Adayı ve şimdiki CHP İl Başkanı Mehmet Atalay Büyükşehir de oyların yüzde 21,5'ini alırken, 2014 yılında Aday olan Tarık Cengiz ise yüzde 15,9 oy aldı. 2009-2014 yerel seçim sonuçlarına bakıldığında CHP'nin Büyükşehir Belediyesinde yüzde 5,6 oy kaybına uğradığı dikkatlerden kaçmadı.

DENGE YAZMIŞTI
Cumhuriyet Halk Partisi Adaylarının 2009 Yerel Seçimlerine göre oylarının düşme sebebini DENGE Gazetesi olarak yazmıştık. Ana muhalefet partisi CHP'nin adaylarının daha etkili ve kamuoyunu heyecanladıran seçim çalışması yapması beklenirken, gösterilen başarısız seçim performansı partilileride tedirgin etmişti. Adem Çiçek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum