SENİNKİ BENDEN KARA

SENİNKİ BENDEN KARA
30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Samsun genelinde CHP Adaylarının elinde olan belediyeleri de kaybetmesi sonucu teşkilat görevlileri birbirlerini suçlar oldu.

BİRBİRLERİNİ SUÇLADILAR
30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Samsun'da adeta hezimete uğrayarak elinde bulunan Tekkeköy, Atakum, Yakakent Belediyelerini kaybederek AK Parti'li belediye başkan adaylarına kaptırmıştı. Bu olayların ardından Cumhuriyet Halk Partisi Teşkilatı içinde bağlar kopmuş ve Parti içi kargaşa çıkarak Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz ve İl Başkanı Mehmet Atalay birbirlerini suçlar hale gelmişti.

İSTİFA EDECEKLER Mİ?
CHP Teşkilatları alınan başarısız sonuçlardan dolayı birbirlerini suçlarken Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz ilçe de broşürlerinin dağıtılmadığını, gerekli katkıyı alamadığını iddia etmiş ve İl Başkanı Mehmet Atalay da Cengiz'i ihanetle suçlayarak asıl adamlığın zor günlerde belli olacağını ifade etmişti. Sonuçları değerlendirme toplantısı yapan CHP Teşkilatının istifa edip etmeyeceği kamuoyu tarafından merak ediliyor. Adem ÇİÇEK



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.