İlkadım'a yeni hizmet binası

İlkadım'a yeni hizmet binası
Anadolu Mahallesin'de seçim bürosu açılışına katılan İlkadım Belediye Başkanı ve MHP İlkadım Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş, mahallede mehteran takımı ile karşılandı.

Anadolu Mahallesi Demirtaş'ı bağrına bastı
Demirtaş yeni dönemde belediyeye çağdaş, modern ve her türlü ihtiyaca cevap verecek bir hizmet binası yapacaklarını söyledi

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, seçim çalışmaları kapsamında Anadolu Mahallesi'ndeki seçim bürosunun açılışını yaptı. Mahallede mehteran takımı ile karşılanan Başkan Demirtaş'a halk büyük bir ilgi gösterdi. Adeta mitinge dönüşen açılış töreninde konuşan Başkan Demirtaş, yeni dönemde belediyeye hizmet binası kazandıracaklarını söyledi.

DDURUŞUNUZ BENİ ONURLANDIRIYOR
Kalabalık karşısında duygu dolu anlar yaşayan Başkan Demirtaş, "Sizin bu duruşunuz bizleri onurlandırıyor. Görüyorum ki siz kararınızı vermişsiniz. Sizin gözünüzde bu kararlılık var. Şuan da benimle birlikte 3 tane belediye başkan adayı var. Bu 3 aday da daha önce denenmiş aday. Bu adayların yaptıkları işleri ve geçmişlerini gözönüne getirin. Yapılan hizmet varsa, yapılan hizmete oy verin. Biz 2009 yılında imkansız denileni sizlerle birlikte başardık. Şimdi aynı kararlılığı, aynı inanmışlığı sizlerin gözlerinde görüyorum. Bu süreç içerisinde elbette eksiğimiz veya noksanımız olmuş olabilir. Biz hizmet yaparken vatandaşımızın başını öne eğdirecek bir çalışma yapmadık" dedi.

YENİ HİZMET BİNASI
Hizmet süreleri içinde Halk Ekmek başta olmak üzere bir çok projeye imza attıklarını belirten Başkan Demirtaş, "Önümüzdeki dönem ilk öncelik verdiğimiz projeler başında belediye hizmet binası geliyor. Bu ilçede belediyemiz için yeni bir binaya ihtiyaç var. Bu konuyu belediye meclisine taşıdık. Meclis üyelerimize belediye hizmet binasına ihtiyacımız var mı diye sorduk. Hem fikir oldular. Hadi yapalım dedik. Olmaz dediler. Niye diye sorduğumuzda ise, 'Önümüzde seçim var seçim geçsin bizim adayımız başkan olunca yapar' diyorlar. Ben buraya silah zoruyla mı geldim. Beni buraya halk getirdi. Halkımıza daha iyi hizmet etmek için bu binaya ihtiyaç var. Belediyenin yeni dönemde yapacağımız hizmet binasını Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında 20 bin metrekarelik alan üzerine yapmayı planlıyoruz. 21 bin 595 metrekare alanı olacak bina ile amacımız belediye hizmetlerini daha kaliteli ve etkin hale getirmek" diye konuştu.

Seçim bürosu açılışına İlkadım Belediye Başkanı ve MHP İlkadım Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş'ın yanısıra, MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferhat Günaydın, Kavak Belediye Başkanı ve MHP Kavak Belediye Başkan adayı Şerif Ün ile meclis üyesi adayları katıldı. Mahalle sakinlerinin meşale ve havai fişek gösterisi ise açılışa renk kattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum