İlkadım affetmedi

İlkadım affetmedi
Kadınlar Futbol 2. Ligi'nde lider İlkadım Belediyespor, evinde konuk ettiği Rize Belediyespor'a gol yağdırdı.

SERİYE DEVAM
İlkadım Belediyespor, Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi 3. grupta yoluna dolu dizgin devam ediyor. Ligin ilk iki haftasında grubun iki güçlü takımını 1-0'lık skorlarla geçen İlkadım, geçtiğimiz hafta Soyaspor deplasmanında 7-0 galip gelmişti. Bu hafta evinde Rize Belediyespor'u konuk eden Samsun ekibi, maçı 7-0 kazanarak ligde hem galibiyet serisini devam ettirirken farklı kazanma alışkanlığını sürdürdü.
GOLLER İLK YARIDA GELDİ
Derebahçe Stadı'nda oynanan mücadeleye ev sahibi adeta golle başladı. Dakikalar henüz 2'yi gösterirken Fatma Serdar'ın şık golüyle öne geçen İlkadım Belediyespor, Betül'ün 5. dakikada attığı frikik golüyle farkı ikiye çıkarttı. 14. dakikada Gül, 23. dakikada Ebru ve 35. dakikada Tuğba ile 5-0'lık üstünlüğü yakalayan Samsun ekibi, soyunma odasına bu skorla gitti.
SON SÖZÜ SEVİLAY SÖYLEDİ
İkinci devre skor avantajını kullanan ve kontrollü bir futbol sahaya yansıtan İlkadım, 74. dakikada kazanılan penaltı atışını gole çeviren Pınar ile durumu 6-0 yaptı. Maçın son golü ise 87'de Sevilay'dan geldi ve İlkadım Belediyespor, Rize Belediyespor'u 7-0 mağlup etti. Samsun ekibi bu skorla ligde 4'te 4 yaparken, attığı toplam 16 gole karşılık henüz kalesinde gol görmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.