Mucitlere özel proje

Mucitlere özel proje
Canik Belediyesi, yeni hizmet binasında gençler için yeni bir uygulama başlatıyor. Fikir üretmek ve buluş yapmak isteyen, ancak imkanı olmayan gençler, Proje Birimi'nde belediye olanaklarından yararlanacak

Canik Belediyesi'nin teknolojik donanıma sahip olan ve yeni özellikleriyle dikkat çeken ay-yıldızlı yeni hizmet binasında gençler de unutulmadı. Belediye Başkanı Osman Genç, buluş yapmak ve fikir üretmek isteyen gençlere belediyenin kapılarını sonuna kadar açtı. Belediye içinde kurulan Proje Birimi'nde gençler yeni fikirler üretip, buluşlara imza atabilecek.
YEPYENİ BİR UYGULAMA
Çocuk ve gençleri çok önemsediklerini belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Geleceğimizi oluşturacak olan yavrularımız için Canik'te 9 yılda eğitim alanında çok önemli yatırımlar gerçekleştirdik. 3 milyon liralık yatırım yaparak okullarımızın fiziki ve teknolojik eksikliklerini giderdik. Bunun yanında ilçemize bir üniversite kazandırdık. Yani çocuk ve gençlerimizi bilgiyle donatıyoruz. Ancak şimdi bilgiyle donattığımız gençlerimizin önünü açacak yepyeni bir uygulamayı hizmete sokuyoruz" dedi.
YETENEKLİ ÇOCUKLAR VAR
Canik Belediyesi'nin yeni hizmet binasında kurdukları Proje Birimi'ni gençlere özel yaptıklarını ifade eden Başkan Genç, "Yeni fikirleri, buluşları olan çok yetenekli çocuklarımız var. Ancak imkansızlıklardan dolayı bu çocuklarımız değerlendirilemiyor. Biz de bundan yola çıkarak belediyemizin imkanlarını sonuna kadar genç mucitlerimizin hizmetine açtık. Onlar yeter ki şehirlerine, ülkelerine yararlı projeler üretsin. Canik Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanındayız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.