GENÇLER BÜYÜLEDİ

GENÇLER BÜYÜLEDİ
Kırmızı beyazlı ekibin genç oyuncuları, Adana Demirspor karşılaşmasındaki performanslarıyla dikkat çekti. Teknik direktör Besim Durmuş, "Bu çocuklarımız Samsunspor'un geleceği olacaklar" diye konuştu

ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ
Samsunspor'un altyapısından yetişen ve hepsi Samsun doğumlu Canberk Aydın, Doğan Erdoğan, Ercan Yazıcı, Oğuzhan Azgar ve Halil İbrahim Pekşen, Adanademirspor maçında görev aldı. Mehmet Yılmaz, Yankı Şengün ile Burhan Arman ise 18 kişilik maç kadrosunda bulunmuştu. Uzun bir aradan sonra altyapıdan yetişmiş oyuncuların kadroda yer alması ve zorlu maçta başarılı bir performans sergilemesi spor kamuoyunda taktirle karşılandı.

ARIKAN'DAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER
Bu arada Enes Köktaş ise 19 kişilik Adanademirspor kafilesini alınmıştı. Yayıncı kuruluş TRT Spor'un spikeri Erdoğan Arıkan maç süresince Türkiye liglerinde oynayan en genç futbolcu olan Doğan Erdoğan'dan övgüyle bahsetmesi de dikkatlerden kaçmadı. Adana Demirspor karşılaşması sonrasında da teknik direktör Besim Durmuş genç oyuncularına övgü dolu sözler söyledi. Durmuş, "Bu çocuklarımız kısa sürede bu takımın geleceği olacaklar" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum