KADRODA REVİZYON HAZIRLIĞI

KADRODA REVİZYON HAZIRLIĞI
Samsunspor teknik direktörü Erhan Altın'ın hafta sonu oynanacak Boluspor maçı öncesinde kadroda revizyona gideceği iddia edildi. Tecrübeli teknik adamın antrenmanlarda yeni kadro üzerinde çalışmalar yapması bekleniyor

KADRO DEĞİŞİYOR
Samsunspor'da revizyon hazırlığı. Samsunspor teknik direktörü Erhan Altın'ın hafta sonu saha ve seyircileri önünde oynanacak zorlu Boluspor karşılaşmasında son üç maçtan farklı bir onbirle sahaya çıkacağı iddia edildi. Son oynanan Kartalspor karşılaşmasında bazı oyuncularının performanslarından memnun olmadığı gözlenen tecrübeli teknik direktörün Ahmet Arı, Musa Aydın ve Şenol gibi isimleri Bolu maçında ilk onbirde sahaya sürmesi bekleniyor.

ZOR BİR KARŞILAŞMA
Boluspor karşılaşmasının her yönüyle çok zorlu geçeceğini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Erhan Altın, "Takım olarak bu maçtan kesinlikle galibiyetle ayrılmamız gerektiğini biliyoruz. Sezona iyi bir başlangıç yapmış durumdayız. Taraftarımızında desteğiyle bu zorlu puan mücadelesinde istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyorum. Belkide sezonun en zorlu karşılaşmasını bu hafta seyircimizin önünde oynayacağız" diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum