Samsun Mübadele Derneği'nin büyük başarısı

Samsun Mübadele Derneği'nin büyük başarısı
Samsun Mübadele Derneği ve Türk Haya Yolları Genel Müdürlüğü'nün birlikte organize ettiği, Karadeniz bölgesinde gezi, inceleme, kültür, turizm alanında pazar araştırma ve tanıtım yapan Selanik'ten gelen 15 kişilik heyet Samsun'dan ayrıldı. Çok olumlu görü

Selanikli heyeti Samsun Çarşamba Havaalanından uğurlamak için gelen Samsun Mübadele Derneği Başkanı Salih Meriç, Başkan Yardımcısı Ersin Kasap ve Samsun Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu üyesi –Tria Turizm Başkanı Oğuzhan Serinkaya misafirlere çeşitli hediyelerde bulundu.
Bazen siyasetçilerin, başbakanların, devlet adamlarınınyapamadığını bir sporcu, bir sanatçı yaparak imkansızı gerçekleştirebildiğini söyleyen Tria Turizm Başkanı Oğuzhan Serinkaya, "Samsunspor'a transfer olarak takımın son ana kadar ligde kalması için mücadele eden Theofanis Gekas Yunan halkının bir Samsunspor fanatiği olmasını başardı. Halklar arasındaki, kentler arasındaki ilişkilerin gelişmesi, güçlenmesi için inanılmaz bir katkı sağladı." dedi.


Yunanlı misafirlere Samsunspor hediye forması

Selanik'e giden Yunanlı misafirlere Samsunspor forması hediye eden Serinkaya, yapılan bu ziyaretlerin ve anlaşmaların olumlu sonuçları yakın zamanda alınacağını da sözlerine ekledi. Samsun Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Derneği Başkanı Salih Meriç ve Başkan Yardımcısı Ersin Kasap'ta Türk Hava Yolları Selanik Müdürü Utku Yazan tarafından takdim edilen sertifikayı aldı. Tria Turizm başkanı Oğuzhan Serinkaya'ya da 5 gün süresince heyetin tüm ulaşımlarını sağlayarak gezinin mükemmel olmasını sağlamasından ötürü kendisine THY sertifikası takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.