YILDIZLAR İÇİN DEVREDE

YILDIZLAR İÇİN DEVREDE
Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz ve İşadamı Galip Öztürk'ün Pal Lazar ve Arevalo Rios'un menajeriyle dün İstanbul'da yaptıkları görüşme son derece olumlu sonuçlandı. İki yıldızın en geç Perşembe günü Samsun'a gelerek resmi sözleşmeye imza atacağı açıklandı

İLK GÖRÜŞMÜ OLUMLU
Samsunspor'un dış transferde renklerine katmak istediği Macaristan Ligi şampiyonu Videoton takımının defans oyuncusu 23 yaşındaki Pal Lazar ve Seri A'da Botofaogo takımında forma giyen Arevalo Rios'un işini büyük ölçüde bitirdi. Bu iki oyuncunun menajerleriyle İstanbul'da bir araya gelen Başkan Kazım Yılmaz ve Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, transferin bitirilmesi için büyük bir çaba sarfetti.

GALİP ÖZTÜRK DESTEK OLDU
Menajerlerle yapılan ilk görüşmelerin son derece olumlu sonuçlandığını dile getiren Kırmızı-Beyazlı ekibin Başkanı Kazım Yılmaz, "Menajerler en geç salı günü haber verecekler. Bir sorun çıkacağını düşünmüyoruz. Pal Lazar ve Arevalo'nun yeni sezonda Samsunspor forması giyeceklerine inanıyoruz. Her zaman olduğu gibi bu transferde de işadamı Galip Öztürk'ün büyük desteğini gördüğümüzü belirtmek istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum