Uyanık'ın tek arzusu

Uyanık'ın tek arzusu
Kalp ameliyatı sonrasında yavaş yavaş eski sağlığına kavuşan efsane Başkan İsmail Uyanık, ziyaretçilerine, “Samsunspor artık seferinden dönmeli, Süper Lig'e çıkmalı. Benim için en yüce armağan bu olur” dedi

ZİYARETÇİ AKINI
Samsunsporlular'ın “büyük başkan” diye haykırdığı, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'un “Kentimize hizmetleri çok büyük” dediği Uyanık, salı sabahı bıçak altına yatmış ve başarılı bir kalp ameliyat geçirmişti. Ameliyat sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsunspor yöneticileri ve kentin sivil toplum örgütleri, Uyanık'a “başımızın tacı büyük başkan seni hiç unutmayacağız” diye hastaneye akın ettiler, telefona sarıldılar. Zaman zaman duygulu anlar yaşandığı hastanede Uyanık, ziyaretçilerine, “Samsunspor artık seferinden dönmeli, Süper Lig'e çıkmalı. Benim için en yüce armağan bu olur” dedi.



Erzik ve Özgener'den ziyaret

Samsunspor'un efsane Başkanı İsmail Uyanık'ın önceki gün ağır misafirleri vardı. Ankara Güven Hastanesi'nde Doç. Dr. Haldun Karagöz'ün ameliyat ettiği Uyanık, önceki akşam Bafrasporlu arkadaşı Prof.Dr. Hakan Uncu ile ilk yürüyüşü koridorlarda yaptı. Aynı saatlerde UEFA Asbaşkanı Şenez Erzik ile Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener de, hastaneye “geçmiş olsun”a koştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum