İş Bankası'ndan Samsunspor'a destek

İş Bankası'ndan Samsunspor'a destek
Bafra İş Bankası Müdürü Metin Demircan, Samsunspor Maximum Kredi Kartı'nın aynı zamanda bir bankamatik kartı da olduğunu, kartla bankamatiklerden vadesiz mevduat hesabına ulaşılabileceğini söyledi


KARTLARA İLGİ BÜYÜK
Türkiye İş Bankası, Samsunspor'a destek vermeye devam ediyor. Bafra İş Bankası Müdürü Metin Demircan, Samsunspor Maximum Kredi Kartı'nın aynı zamanda bir bankamatik kartı da olduğunu, kartla bankamatiklerden vadesiz mevduat hesabına ulaşılabileceğini; ayrıca kaybolma ve çalınma gibi risklerinde kartın sigorta kapsamında olduğunu ve herhangi bir nedenle hasar gördüğünde, alışveriş sigortasından yararlanılabileceğini söyledi.

AVANTAJLARI ÇOK
Müdür Demircan, İş Bankası ve Türkiye'deki şubelerinin her türlü bankacılık işlemleri için halkın daima yanında olduğunu ifade etti. Demircan, Samsunspor Maximum Kartı'nın sahiplerine iki farklı seçenek sunduğunu, istekleri halinde kart sahiplerinin kart sahibi olan yakınlarıyla aynı limiti paylaşabilip, aynı numaraya sahip bir ek karta ya da daha değişik bir limit ve numaralı bir ek karta sahip olma imkanlarının da bulunduğunu sözlerine ekledi.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.