SAVUNMA ÇÖKTÜ

SAVUNMA ÇÖKTÜ
Ligin en başarılı defans hattına sahip Kırmızı-Beyazlı ekipte Kenan Yelek'ten sonra Kemal Tokak'ın da sakatlığının ciddi boyutta olması moralleri alt üst etti. Başarılı oyuncunun Boluspor karşısında oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak

KEMAL ŞOKU
Samsunspor'un zirve yarışında tutunmasını sağlayan en önemli özelliği, başarılı savunması. Kalesinde gördüğü 13 golle, ligin en başarılı defans hattına sahip Kırmızı-Beyazlı ekipte Kenan Yelek'in sakatlığının moral bozukluğu yaşanırken son oynanan Kartalspor maçında girdiği ikili mücadele sırasında sakatlanan Kemal Tokak'ın yarın ki Boluspor deplasmanında oynamama ihtimalinin yüksek olması krize yol açtı.

KALPAR ÇARESİZ
Sağlık ekibi başarılı oyuncuyu Boluspor karşılaşmasına yetiştirmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Kemal Tokak'ın Boluspor maçında oynayıp oynamayacağı karşılaşma saatinde yapılacak kontrollerinden sonra netlik kazanacak. Kemal'ın durumunun belirsiz olması Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ı da başka arayışların içine soktu. Tecrübeli teknik adam, şimdi savunma üzerinde çalışıyor.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum