Taraftar store istiyor

Taraftar store istiyor
M. Teoman Taş Samsunlular Derneği yönetim kurulu üyesi Av. Engin Sever, Samsunspor taraftarları olarak kulübe ciddi bir getiri ve prestij de sağlayacak olan Samsunspor Store'un bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti

FORMA GELİRİ CİDDİ BİR KONU
M.Teoman Taş Samsunlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Av.Engin Sever açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Her şeyin ekonomik güce bağlı olduğu futbol piyasasında kulüplerin ayakta durmasının daimi gelirlere bağlı olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Bunun için yıllardır şehrin muhtelif yerlerinde otopark tahsisi için ilgili makamların yardımını bekleyen kulübümüz bu konuda beklediği yardımı alamamıştır.

TARAFTAR İSTİYOR
Şehrin en işlek caddelerin otopark olarak şehrin futbol takımına tahsisi söz konusu iken bu husus Samsun'umuzda gerçekleşmemiştir. Bu demek oluyor ki Samsunsporlular başlarının çaresine kendileri bakacaktır. Hal böyle iken ve dünyada kulüplerin taraftar ürünlerinin satışı ile gelir elde ettiği bilinen bir gerçek iken Samsunspor yönetiminin böyle bir düşünce içinde olmamasını şaşkınlıkla izlemekteyiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum