İLK BOMBA MEHMET YILMAZ

İLK BOMBA MEHMET YILMAZ
Devre arası öncesi transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içerisinde yürüten Samsunspor, eski futbolcusu Gaziantepsporlu Mehmet Yılmaz'a teklif götürdü.

Yıldız futbolcu ile önümüzdeki hafta bir kez daha görüşecek Kırmızı-Beyazlı yönetim, Diyarbakırsporlu Ufuk Bayraktar'ın da işini büyük ölçüde bitirdi

SÜPER LİG GOLCÜSÜ
Samsunspor'da devre arası öncesinde başlatılan transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şu ana kadar bir çok oyuncuyla görüşen Kırmızı-Beyazlı ekip, eski futbolcusu Gaziantepsporlu forvet Mehmet Yılmaz ile de temasa geçti. Bu oyuncuyla yapılan ilk görüşmeden olumlu sonuç alındığı ifade edilirken tarafların önümüzdeki hafta içerisinde yıldız oyuncuyla bir kez daha masaya oturacağı ve transferi konusunu konuşacağı açıklandı.

UFUK BAYRAKTAR TAMAM
Gaziantepspor'da sıkıntılı günler yaşadığı ve mutsuz olduğu öğrenilen yıldız forvetin Samsunspor'un teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Samsunspor Yönetim Kurulu'nun Mehmet Yılmaz ile birlikte daha önce transferi gündeme gelen Diyarbakırsporlu Ufuk Bayraktar ve bir Samsunlu orta saha oyuncusuyla anlaşmak üzere olduğu da gelen bilgiler arasında. Bakalım Kırmızı-Beyazlı ekip, devre arasında istediği oyuncuları kadrosuna katabilecek mi?