GÜNEŞ O'NU İSTİYOR

GÜNEŞ O'NU İSTİYOR
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Samsunspor'un sezon başından bu yana çıkış gösteren savunmacısı Orhan Taşdelen'i büyüteç altına aldı. Genç oyuncuyu uzun süredir takip ettiren Güneş'in Kırmızı-Beyazlı ekibin kapısını çalması an meselesi

YAKIN TAKİP SÜRÜYOR
Samsunspor'un sezon başından buyana istikrarlı futbolu ile dikkatleri çeken solbeki Orhan Taşdelen'e Trabzonspor talip oldu. Bordo-Mavili ekibin Teknik Direktörü Şenol Güneş'in talimatı ile uzun süredir Orhan'ı yakın takibe aldığı son Orduspor karşılaşmasında su üstüne çıktı. Güneş'in, özellikle bir kaç haftadır Orhan Taşdelen'i maçlarda yakın takibe aldığı biliniyor.

RESMİ TEKLİF YOK AMA...
Bordo-Mavili ekipten şu ana kadar Samsunspor'a gelen resmi bir teklif olmasa bile Şenol Güneş'in Orhan ile ilgilendiği apacık ortada. Teklif gelmesi durumunda ise Samsunspor Yönetimi nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu. Bilindiği üzere daha önce de genç stoper Kemal Tokak'a oynadığı başarılı futbolun ardından Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor ve Sivasspor kancayı takmıştı.