VE ZENKE SAMSUN'DA

VE ZENKE SAMSUN'DA
Kırmızı-Beyazlı yönetim, Agbetu'dan sonra Strasbourg'un forveti Simon Zenke'yi de dün akşam Samsun'a getirdi

FIFA Lisanslı Menajer Ümit Gürsoy ve gazetecilerin havaalanında karşıladığı Zenke ile Samsunspor büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Zenke, bugün sabah yapılacak antrenmanda takım arkadaşlarıyla tanışacak

GÜRSOY ÖNCÜLÜK ETTİ
Samsunspor'un bir süredir temas halinde olduğu olduğu Strasbourg'un forveti Simon Zenke dün akşam saatlerinde Samsun'a geldi. Saat 18.00'de İstanbul'dan Samsun'a havalanan Zenke'yi havaalanında Menajer Ümit Gürsoy ve gazeteciler karşıladı. Havaalanında yapılan kısa bir görüşmenin ardından Simon Zenke, menajeri ve Ümit Gürsoy Nuri Asan Tesisleri'ne gittiler. Burada yöneticilerle bir araya gelen Simon Zenke ile büyük ölçüde anlaşma sağlandı.

ÇOK TALİPLİSİ VAR
Bank Asya'da bir çok takımın peşinde koştuğu almak için büyük çaba sarfettiği Simon Zenke'nin bugün takımla birlikte antrenmana katılması bekleniyor. Samsunspor yönetim kurulunun teknik ekibin raporu doğrultusunda bir de stoper mevkiine yabancı oyuncu alması bekleniyor. Stopere alınacak oyuncu ile birlikte yabancı oyuncu transferini tamamlamış olacak Kırmızı-Beyazlı ekipte gözler yerli transferlere çevrilecek.

Özgür KALANBAK