AYRILMAYI İSTEMEZDİM AMA...

AYRILMAYI İSTEMEZDİM AMA...
Samsunspor'dan geçmişe dönük alacaklarını almak için TFF'ye başvuran kaleci Okan Karabulut'la Kırmızı-Beyazlı ekibin yolları ayrıldı. Alacaklarına karşılık sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilen Okan, "İstemeyerekte olsa ayrılmak zorundayım" diye konuşt

ŞARTLAR BUNU GEREKTİRDİ
Samsunspor'da yaprak dökümü kaleci Okan Karabulut'la devam etti. Geçmiş dönemden alacakları yüzünden kulübü Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet eden kaleci Okan'ın sözleşmesi TFF tarafından alacaklarına karşılık tek taraflı feshedildi. Normalde bir yıl daha Samsunsporla sözleşmesi devam eden Okan, istemeyerekte olsa Kırmızı-Beyazlı ekiple yollarının ayrıldığını söyledi. Bu durumun kendisini çok üzdüğünü belirten Okan, "Samsunspor'da uzun yıllar oynamayı istiyordum. Ama maalesef şartlar bunu gerektirdi" diye konuştu.

YOLLARIMIZ KESİŞECEK
Bundan sonrası için Kırmızı-Beyazlı ekibe başarılar dileyen Okan Karabulut, Samsunsporla yollarının bir gün mutlaka yeniden kesişeceğinede inandığını söyledi. Uzaktanda olsa Kırmızı-Beyazlı ekibin maçlarını takip edeceğini de sözlerine ekleyen kaleci Okan Karabulut, "Samsunspor gerçekten büyük bir takım. Hem taraftarı hemde Türkiye'deki konumu itibariyle gerçek yeri olan Süper Lig'e en kısa sürede döneceğine inanmak istiyorum. İnşallah bu yıl Samsunspor için çok başarılı geçer ve hedefe ulaşılır. Bunu tüm samimeyitimle istiyorum" dedi.