SBK'da Erkan Metin sesleri

SBK'da Erkan Metin sesleri
Gelecek sezon çalışmalarını gizliden sürdüren Samsun Basketbol Kulübünde, Fenerbahçe takımının geçen sezon yardımcı antrenörlüğünü yapan Erkan Metin sesleri yükseliyor. SBK yönetimi, genç antrenörle görüşmelerini sürdürüyor

METİN İLE GÖRÜŞÜYORLAR
Türkiye Bayanlar Basketbol Birinci Ligi'nde mücadele eden Samsun Basketbol Kulübü, yeni sezon çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Öncelikli olarak Teknik heyet konusunu çözüme kavuşturmayı planlayan SBK yönetimi, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin yardımcı antrenörlüğünü yapar genç antrenör Erkan Metin'e göz karpıyor. Kırmızı-Beyazlı ekip, genç antrenörle görüşmelerini tüm hızıyla sürdürüyor.
ALTERNATİF İSİMLERDE VAR
37 yaşındaki genç antrenör Erkan Metin ile anlaşma sağlanamasının ardından Kırmızı-Beyazlı yönetimin elinde alternatif olarak birkaç isim daha bulunuyor. Gelecek sene başarılı bir ekip kurmayı hedefleyen Samsun Basketbol Kulübü yönetiminin, hoca konusunda ise titiz davranacağı öğrenildi. Kırmızı-Beyazlılarda hedef teknik heyeti bir an önce oluşturup, transfer çalışmalarına ara vermeden başlamak.