Atatürk kupası'nda heyecan başladı

Atatürk kupası'nda heyecan başladı
Bu yıl ikincisi organize edilen 90.Yıl Atatürk Kupası Futbol Turnuvası'nda müsabakalar önceki akşam oynanan 1.hafta maçlarıyla başladı...

Turnuvanın favorisi Kargucakspor, ilk maçında Yavuz Selim İlköğretim Okulu'na 2-1 mağlup oldu. Diğer maçlarda ise 100.Yıl, Mehmet Aydın Devlet Hastanesi ile 2-2 berabere kalırken Başakspor ise DSİspor'u 7-4'lük sonuçla yendi


BÜYÜK ÇEKİŞME
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Herkes İçin Spor Federasyonu'nun ortak olarak düzenlediği ve bu yıl ikincisi yapılan 90.Yıl Atatürk Kupası Futbol Turnuvası, önceki akşam oynanan birbirinden zorlu ve çekişmeli karşılaşmalarla başladı. Turnuvanın açılış maçında Kargucakspor ile Yavuz Selim İlköğretim Okulu karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya Serkan, Mehmet, Murat, Adem, Serdar, Hakan, Hasbi ve Cengiz sekiziyle başlayan Kargucakspor, oyuna hızlı başladı.

PENALTI KAÇIRINCA
İlk 10 dakika içinde Hasbi ile net pozisyonlar yakalayan ancak bunlardan yararlanamayan Kargucak, bu bölümde bir de penaltı kaçırdı. Yavuz Selim İlköğretim Okulu ilk kontraatağında attığı golle Kargucak önünde 1-0 öne geçti. Mağlubiyet golünün ardından oyunda yeniden hareketlilik kazanan Kırmızı-Beyazlılar, beraberlik için rakip kalede baskısını artırdı. Savunmayı kalabalık tutan Yavuz Selim, Kargucak forvetlerine geçit vermeyince devre 1-0 sona erdi.

ÇABALAR YETMEDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısına iki takımda kontrollü başladı. Ortada geçen müsabakada Yavuz Selim İlköğretim Okulu organize geliştirdiği atakta ikinci golü buldu. İkinci devrenin hemen başında gelen golle moral bulan Yavuz Selim, savunmaya çekildi. Bu fırsatı iyi değerlendiren Kırmızı-Beyazlılar, oyunda yeniden hızlandı. Rakibinde temposunun düşmesini fırsat bilen Kargucak, Hüseyin'in golüyle umutlansada sahadan 2-1 mağlup ayrılmaktan kurtulamadı.

-----


Destek verdiler

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi ÇocukHastanesi Müdürü Kemal Soylu, OMKAN kantin sorumlusu Cemal Erbaş ve arkadaşları, 90.Yıl Atatürk Kupası Futbol Turnuvası'nda mücadele eden Kargucak takımını baştan sona kadar destekledi.

-----

100.Yıl berabere kaldı

Bu yıl ikincisi yapılan 90.Yıl Atatürk Kupası Futbol Turnuvası'nda mücadele eden 100.Yıl önceki akşam oynanan Mehmet Aydın Devlet Hastanesi karşılaşmasından 2-2'lik sonuçla ayrıldı. Büyük bir heyecana ve çekişmeye sahne olan karşılaşma seyredenlere de büyük keyif verdi. Karşılıklı atılan gollerle berabere sonuçlanan müsabaka sonrasında oyuncular sahadan 1'er puanla ayrıldı.

-------

DSİspor farklı yenildi

90.Yıl Atatürk Kupası'nın açılış maçında mücadele eden DSİspor, Başakspor ile karşılaştı. 19 Mayıs Stadı'ndaki Yan Suni Çim Saha'da oynanan karşılaşmada toplam 11 gol vardı. Bunların 4'ünü Yeşil-Beyazlı ekip kaydederken, 7'sini ise Başakspor attı. Yüksek tempoda geçen karşılaşmada atılan karşılıklı goller futbolseverleri son derece keyiflendirdi. Karşılaşma sonunda Başakspor sevinen taraf oldu.