Samsun Basketbol Kulübü Antrenörü Cantuğ Keskindemir, istifa etti...

Samsun Basketbol Kulübü Antrenörü Cantuğ Keskindemir, istifa etti...
Bölgesel Lig'den Birinci Lig'e kadar Samsun Basketbol Kulübünün başında yer alan Cantuğ Keskindemir, Samsun Basketbol Kulübü Antrenörlüğünden istifa ettiğini açıkladı

SBK'DA ŞOK İSTİFA
NEDENLERİNİ AÇIKLADI

Samsun Basketbol kulübünü başarıdan başarıya koşturan tecrübeli Antrenör Cantuğ Keskindemir, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Antrenör Keskindemir'in istifası geçtiğimiz sezon Bayanlar Basketbol Birinci Ligi'nde müthiş bir sezon Kırmızı-Beyazlılarda şok etkisi yarattı. Başarılı antrenör Keskindemir, istifasının nedenlerini şöyle anlattı:

YÖNETİMİN BELİRSİZLİĞİ


"Sezonun tamamlanmasından bu yana geçen zamanda somut bir adım atılamadı. Yönetimin belirsizliği bende karamsar bir tablo oluşturdu. Bunun yanında şehrin sahipsizliği ise bu kararı almam da büyük etkili oldu. Samsun Basketbol Kulübü olarak güzel işlere im attık. Bunun devam etmesini arzulardık. Ancak buraya kadarmış".

İNANCIM KALMADI

"Ana sponsorluk konusunda her hangi bir anlaşma sağlanamadı. Geçen sezon bu zamanlarda transferlerimizi neredeyse bitirmiştik. Ancak bu sezon hala bir gelişme ortada yok. Gerekli imkanlar sağlanamadı ve problemlerin giderileceği inancım maalesef kalmadı. Bana destek veren yöneticilerimize, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum".



HAYIRLI OLSUN
"Bu kararımın Samsun Basketbol Kulübüne hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah takımımız sıkıntıları aşarak lige devam eder. Bundan sonra taraftar olarak takımı destekleyeceğim. Kimseye kırgın, dargın değilim. SBK'da güzel günler geçirdim. Unutamayacağım başarılara imza attım". EMRE İSHAK