İstanbul'da muhteşem gece

İstanbul'da muhteşem gece
Samsunspor üzerine yazılmış ilk kitap olan Kırmızı-Beyaz-Siyah'ın kokteyli İstanbul'da gerçekleştirildi.

Camianın önde gelen isimlerini buluşturan kokteylde konuşan kitabın yazarı Mehmet Yılmaz, gururlu ve mutlu olduğunu söylerken, samsunspor.biz sitesinde yapılan anket sonucu kulüp tarihinin en iyi 11'ine seçilenlere plaket takdim edildi

GÖRKEMLİ KOKTEYL
İletişim Yayınları tarafından futbol kültürü serisinin son kitabı Kırmızı-Beyaz-Siyah için İstanbul'da görkemli bir tanıtım kokteyli düzenlendi. Tanıl Bora editörlüğünde, Zaman gazetesi yazarlarından Mehmet Yılmaz tarafından derlenen, 15 Ocak'tan itibaren satışa sunulan ve Samsunspor üzerine yazılmış ilk kitap olma özelliği taşıyan Kırmızı-Beyaz-Siyah'ın tanıtım kokteyli camianın önde gelen isimlerini Tekofaks Panasonic Center'de buluşturdu.

YILDIZLAR BULUŞTU
Samsunlu işadamı Ayhan Bermek'in mükemmel ev sahipliğiyle gerçekleştirilen gecede Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, yönetici Tahsin Kosif, eski başkanlardan Sezgin Gümüş, SAMSEV Başkanı Sadi Subaşı, eski teknik direktörlerden Gigi Multescu, Ertuğrul Sağlam, Kırmızı-Beyazlı ekibin değişik dönemlerinde formasını giymiş Tanju Çolak, Ercan Kol, Emin Kar, Celil Sağır, Serkan Aykut, aktör Polat Bilgin gibi birçok tanınmış isim hazır bulundu.

EN İYİ 11'E PLAKET
Trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Samsunsporlu eski futbolcular Müjdat Gürsu, Mete Adanır ve Muzaffer Badalıoğlu'nun ailelerinin de katıldığı gecede kulübün tarihini anlatan slayt gösterisi duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Kitabı derleyen Mehmet Yılmaz, Samsunspor tarihinde yazılmış ilk kitaba öncülük etmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Kokteylde samsunspor.biz'de yapılan anket sonucu kulüp tarihinin en iyi 11'ine seçilenlere plaket takdim edildi.


Resim altı
----------

Kokteyle katılmak için Romanya'dan gelen Gigi Multescu, eski kaptan Ercan Kol ile sohbet etti.

Gecenin en çok ilgi gören ismi şu anda Bursaspor'u çalıştıran Samsunspor'un eski futbolcusu ve teknik direktörü Ertuğrul Sağlam idi. Sağlam, gecede Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş ve yönetici Tahsin Kosif ile görüştü.

Ertuğrul Sağlam, trafik kazasında yaşamını yitiren Müjdat Gürsu'nun ailesiyle yakından ilgilendi.

Samsev Başkanı Sadi Subaşı, Ertuğrul Çepni ve Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk adına geceye katılan Necmi Hatipoğlu Samsunspor üzerine sohbet ettiler.

İstanbul'da yaşanan Samsunlular, kulüp tarihinin en iyi 11'ine seçilen Celil Sağır ve Serkan Aykut ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

Türk futbol tarihinin ilk amigosu olan Lazigo lakaplı Yılmaz Çolpan, kendisine plaket verilirken gözyaşlarını tutamadı.

Geceye mükemmel bir ev sahipliği yapan Samsunlu işadamı Ayhan Bermek kokteyl salonuna Ertuğrul Sağlam ile birlikte girdi.

Kırmızı-Beyaz-Siyah kitabını derleyen Mehmet Yılmaz'a Samsunsporlular büyük ilgi gösterdi.

Romanya'dan gelen Gigi Multescu, eski futbolcusu Celil Sağır ile hasret giderdi.

Mehmet Yılmaz, gecede kısa bir konuşma yaptı.