Samsunsporlular gecesi

Samsunsporlular gecesi
Uludağ Üniversitesi'nde okuyan Samsunsporlu öğrenciler, birlik ve beraberlik gecesinde bir araya geldi.

Arkadaşları adına açıklama yapan Yaşar Aydın, bu tür eğlenceleri yaparak Bursa'da ki Samsunsporluluk olgusunu artırmak istediklerini söyledi

UNUTULMAZ BİR GECE
Bursa'da yaşayan Kırmızı beyazlı taraftarlar Samsunspor gecesinde buluştu. Bursa Uludağ Üniversitesi'nde okuyan Samsunsporlu öğrenciler Yaşar Aydın, Sevginur Karaman, Samet Yarar,Alişan Alişan, Ümit Yazıcı ve Beytullah Akar tarafından organize edilen geceye 200'ü aşkın Samsunsporlu katıldı. Samsunlu Fehmi ve Cankut Aykut ' un söylediği birbirinden güzel müzik eşliğinde gece geç saatlere kadar eğlenen kırmızı beyazlılar Şamata Kafe'de unutulmaz bir gece geçirdiler.



BAŞARI DİLEDİLER
Gece ile ilgili bir açıklma yapan Yaşar Aydın bu tür eğlenceleri yaparak Bursa'da ki Samsunsporluluk olgusunu artırmak istediklerini söyledi. Takımın içerde ve dışardaki tüm maçlarına kendi imkanlarının elverdiği ölçüde gittiklerini belirten Aydın yönetimin kendilerine destek olmasını talep ettiler. Samsunspor'un başarılı olması adına üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını da sözlerine ekleyen Aydın, "Samsunspor'a ikinci yarıda başarılar diliyoruz" diye konuştu,.