Kral Serkan'ı geri istiyoruz

Kral Serkan'ı geri istiyoruz
Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, Kral golcü Serkan Aykut'un affedilip yeniden takıma kazandırılmasını istiyor...

Samsunspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Hakan Çaloğlu, "Başkanımız Fuat Köktaş. Siz Samsunspor'a en zor günlerinde sahip çıktınız. Kaptanımız Serkan Aykut'a da sahip çıkın. Size ve yönetiminize bu yakışır" diye konuştu

KÖKTAŞ'A SESLENDİLER
Samsunspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu'ndan Serkan Aykut'a tam destek. Konuyla ilgili olarak dün dernek binasında bir basın açıklaması düzenleyen Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, Başkan Fuat Köktaş ve kurmaylarından Serkan Aykut'un affedilmesini istedi. Samsunspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu adına Basın Sözcüsü Hakan Çaloğlu'nun yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verildi; Tüm İslam aleminin ve Samsunspor camiasının Kurban Bayramı'nı kutluyoruz. Taraftarlar olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında alınan mağlubiyette çok üzüldük.

YAKIŞANI YAPACAKLARDIR
Başkanımız Sayın Fuat Köktaş'a, yönetimimize ve teknik ekibimize güvenimiz her zaman tamdır. Bu zor günde Samsunsporumuza sahip çıkan Başkanımız Fuat Köktaş'a ve yönetici arkadaşlarına çok teşekkür ederiz. Taraftarlar olarak üzüldüğümüz bir konu var. O da Samsunspor ve Türkiye'ye malolmuş futbolcumuz Serkan Aykut'un durumudur. Bu futbolcu kardeşimizin mutlaka hataları ve yanlışları olmuştur. Herkes hata yapar, hatalar insanlar içindir. Fakat Serkan Aykut arkadaşımızın da geçmişte Samsunspor'a çok büyük iyilikleri ve katkıları olmuştur.


HATALAR İNSANLAR İÇİN
Yeri gelmiş para almadan oynamış ve Samsunspor'a büyük paralar kazandırmıştır. Başkanımız Fuat Köktaş. Siz Samsunspor'a en zor günlerinde sahip çıktınız. Kaptanımız Serkan Aykut'a da sahip çıkın. Size ve yönetiminize bu yakışır. Samsunspor sevgisi her şeyden üstündür. Tüm Samsunlulara, milletvekillerine, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a ve diğer belediye başkanlarımıza buradan çağrı yapıyoruz. Gelin el ele verelim ve Samsunsporumuza bu zor günlerinde destek olalım. Samsun şehrine yapılacak olan en büyük hizmet Samsunspor'a verilen destektir.


HER ŞEY SAMSUNSPOR İÇİN
Çünkü bir şehirdeki en büyük marka ve etiket, o şehrin futbol takımıdır. Yani bizim için de Samsunspor'dur. Eğer takımımıza sahip çıkar ve gerçek olması gereken yer yani Süper Lig'e taşıyabilirsek kazanan Samsun olur, bizler oluruz, bu şehirde yaşayan herkes olur. Kısacası Hepimiz bir hedef için mücadele veriyoruz. Güçlerimizi birleştirebilirsek inanıyoruz ki Samsunspor takımı o eski şaşalı günlerine dönecektir. Pazar günü oynayacağımız Sakaryaspor karşılaşması içinde şimdiden tüm takıma buradan başarılar dilemek istiyoruz. Her şey Samsunspor için". Emre İSHAK