MÜDÜR AYDIN,OKULLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM'

MÜDÜR AYDIN,OKULLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM'
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın," 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları..

Küçük Kızlar Voleybol Final Müsabakaları Tamamlandı ve Çarşambayı Samsun'da temsil edecek olan okullarımıza başarılar diliyorum"dedi


KUPALARI VERİLDİ
Oynanan Küçük Kızlar Voleybol Final Müsabakaları Sonunda Şehit Ferhan Hasovalı Orta Okulunu 2-0 Yenen Çınarlık Orta Okulu İlçe İkincisi Oldu Diğer Karşılaşmada Dikbıyık Ortaokulu İle Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu Karşılaştı Müsabakayı 2-0 Yenerek Galip Gelen Dikbıyık OrtaOkulu Küçük Kız Voleybol İlçe Birincisi Oldu. Müsabakalardan Sonra 1.nci Olan Takımına Kupa Verildi. Dikıbıyık Ortaokulu Takımına Kupasını Okul Sporları Koordinatörü Çarşamba Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Atay verdi.

HERKESE TEŞEKKÜR
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın," Güzel ve Centilmence Mücadele Eden Bütün Okul Takımlarımıza, ,Öğretmenlerine ve okul idarecilerine teşekkür eder,Samsun da yapılacak olan İl Şampiyonasında Küçük Kızlar Voleybol Branşında İlçemizi Temsilen Katılmaya Hak Kazanan Dikbıyık Orta Okulu ve Çınarlık Orta Okulu Takımlarımıza Başarılar Dilerim"diye konuştu.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.