Stres attılar

Stres attılar
Kırmızı-Beyazlılar, dün Antalya'da stresten uzak güzel bir gün geçirdi. Yoğun geçen kamp çalışmalarının yorgunluğunu havuzda yüzerek atan Samsunsporlu futbolcular, çocuklar gibi şen göründüler


RAHATLADILAR
Samsunsporlu futbolcular, günü Antalya'da geçirdi. Isparta Davras'ta yaklaşık 10 günden bu yana ağır bir tempoda çalışan Kırmızı-Beyazlı oyuncular, tatil şehri Antalya'da bol bol yorgunluk ve stres attı. Kafile başkanlığını Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kosif'in yaptığı gezide Samsunsporlu oyuncular ilk olarak Beach Park'a gittiler. Burada öğle yemeği yiyen Kırmızı-Beyazlı oyuncular, daha sonra yunus balıklarının gösterilerini büyük bir ilgiyle izledi.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Daha sonra yüzerek serinleyen Kırmızı-Beyazlı futbolcular, çocuklar gibi şen gözüktüler. Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kosif, "Futbolcularımızın kamp havasından kurtulup bir an olsun rahatlamalarını sağlamak için böyle bir organizasyon tertipledik. Bu gezinin oyuncularımız üzerinde olumlu bir hava yarattığını düşünüyorum" diye konuştu. Kırmızı-Beyazlı futbolcular ise, yönetim kuruluna bu nazik davranışından dolayı teşekkür ettiler.