NEŞELİ YÜZLER'İN NEŞELİ ANNELERİ

NEŞELİ YÜZLER'İN NEŞELİ ANNELERİ
Samsun İlkadım ilçesindeki Neşeli Yüzler Anaokulu bu yıl ki Anneler Günü etkinliği için yine Midilli Restaurant'ı tercih etti.

Neşeli Yüzler ‘in sorumlu öğretmeni Tülin Yılancı Gezgin, her çocuğun kendi karikatürlerini annelerinin t-shirtlerinin üzerine çizip tasarladı. Bu t-shirtler renk ve uyum içinde görünen anneler için güzel bir Anneler Günü hediyesi oldu. Kahvaltı ile başlayan etkinlik, Neşeli annelerin, anneannelerin ve  babaannelerin de katıldığı çocuk oyunları ve yarışmalarıyla devam etti. Etkinlik süresince çocukların yıl boyunca yaptığı resimler ve ayrıca seramik kulübünce yapılan seramik çalışmaları yoğun ilgi gördü. 

BİRLİKTE BİRAZ DA BİZ ŞIMARTALIM İSTEDİK
Neşeli Yüzler Anaokulu kurucusu Neşe Temelli, "çocuklarına hayatları boyunca destek olup ve rehberlik edecek olan güzel annelerimizi, bu özel günde yavruları ile birlikte biraz da biz şımartalım istedik. Gönlümüzce çocuklar gibi eğlenerek hatıralarımızda kalacak çok özel bir gün geçirdik.Bu özel ve güzel günü bizlerle paylaşan tüm Neşeli velilerimize çok teşekkür eder,tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlarım" diye konuştu. Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.