NEREYİ AYDINLATIYOR!

NEREYİ AYDINLATIYOR!
Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Çiftlik Caddesini güzelleştirmesini memnuniyetle değerlendiren vatandaş, Gazi Caddesi'ndeki uygulamaya tepki gösterdi.

Gazi Caddesinde estetikten yoksun uygulama yapan Büyükşehir Belediyesi'nin, cadde üzerindeki binaların 4. Katına kadar çıkan aydınlatma direklerine vatandaş bir anlam veremedi.


VATANDAŞ ŞAŞKIN
Çiftlik Caddesi'nden sonra denize doğru bir alt cadde olan, Yaya ve Araç trafiği yüksek seviyedeki Gazi Caddesi'nde de benzer uygulama yapmayı düşünen Büyükşehir Belediyesi, Gazi Caddesi'nde kullanmakta olduğu aydınlatma direkleriyle vatandaşı şaşkına çevirdi.

BİNANIN 4. KATINI AYDINLATIYOR
Cadde üzerinde bulunan binaların 4. Katına kadar çıkan ve kendi gölgesini dahi aydınlatmayan, nereyi aydınlattığı meçhul olan aydınlatma direklerinin yüksekte olması nedeniyle, akşam ve gece saatlerinde cadde üzerinde yaya yürüyen vatandaşlar önlerini bile görmekte zorlanıyorlar.

TOKAT ÖRNEK ALINMALI
AK Partili Belediye Başkanıyla yönetilen Tokat Belediyesi'nin şehrin güzelleşmesi ve estetik anlamda güzel görünmesi için kullanmakta olduğu aydınlatma direkleri, akşam ve gece saatlerinde caddeyi gündüzmüş gibi aydınlatırken, Gazi Caddesi'ndeki direklerin kendi gölgesini bile aydınlatmaması dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum