NEDEN TUTUKLANMIYOR?

NEDEN TUTUKLANMIYOR?
OMÜ’yü FETÖ’cü yuvasına çeviren Hüseyin Akan NEDEN TUTUKLANMIYOR?

       Görev yaptığı sekiz yıllık süre zarfında OMÜ’yü FETÖ’nün çiftliği haline getiren eski Rektör Hüseyin Akan’la ilgili şu ana kadar en ufak bir işlemin yapılmamış olması “Birileri tarafından korunuyor mu?” sorularını akla getirmekte. Akan’ın gerek öğretim üyesi bakımından, gerekse personel bakımından yaptığı alımların büyük bir kısmını FETÖcü’lerden yaptığı iddia edilirken, bu güne kadar açığa alınan öğretim üyelerine bakıldığında bu iddiaların ne kadar doğru olduğu da ortaya çıkmaktadır.

                                       JANDARMA KOMUTANI DA TUTUKLANDI

     Geçirdiği kaza nedeniyle Hastane’deki tedavisi tamamlanıp taburcu olan Jandarma Bölge Komutanı Mustafa Doğru’nun iki kızını OMÜ’de usulsüz bir biçimde işe aldığı için hakkında YÖK tarafından soruşturma yapıldığı iddia edilen Hüseyin Akan’ın işe aldığı personeli seçerken özellikle FETÖ’ye mensup insanları seçtiği iddiası defalarca gündeme gelmiş olmasına rağmen hâlâ daha hakkında takibat yapılmaması kamuoyu nezdinde operasyonlara adeta gölge düşürdü.

                               YENİ YÖNETİM HANGİSİNİ TEMİZLEYEBİLECEK?

       Hüseyin Akan’ın görev yaptığı süre zarfında gerek öğretim üyesi, gerek personel, gerekse OMÜ Vakfı’na aldığı insanlara bakılacak olursa OMÜ’nün temizlenmesi için görev yapan insanların üçte biri mutlak surette görevden atılmalı ki OMÜ temizlensin. Böyle bir temizliğin me kadar zor olduğu göz önüne alındığında OMÜ’deki yeni yönetimin işinin ne kadar zor olduğu da ortaya çıkmaktadır. Ahmet Ufuk ERKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum