NECATTİN DEMİRTAŞ’A SORU YAĞMURU

NECATTİN DEMİRTAŞ’A SORU YAĞMURU
Uğur Okulları İlkadım Kampüsü 3. Sınıf öğrencileri İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Başkan Demirtaş, ziyarette miniklere belediye ve belediyecilik hakkında bilgiler aktardı.

Sosyal bilgiler dersi kapsamında, 30 öğrenciden oluşan bir gurupla belediye çalışmaları hakkında bilgi almak için Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın makamına gelen öğrenciler, burada başkanı soru yağmuruna tuttular. Belediye çalışmaları, önümüzdeki 2 yıl süresince hayata geçirmeyi planladığı projeler, sosyal projeler gibi konular hakkında bilgi alan öğrenciler, park ve çocuk oyun alanları için başkana teşekkür ederek, yeni parkların yapılacağı müjdesini de aldılar. Uğur Okulları İlkadım Kampüsü öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarete çocuklarla tek tek ilgilenen ve kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, öğrencilere belediye ve belediyecilik hakkında bilgi verdi.

“Eğitim için elimizdeki tüm imkanları seferber ediyoruz”
İlkadım’ın eğitim alanında gösterdiği başarılarının devamını sağlamak için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Başkan Demirtaş,” Öğrencilerin en güzel şartlarda eğitimlerini devam etmeleri için öncelikle ilçemizde eğitim veren okulların fiziki şartlarını daha modern hale gelmesi için çalışmalar başlattık. İlçemizde var olan eğitim kalitesinin daha da yükselmesi için her türlü çabayı göstermek ve desteklerimizi sağlamak için elimizden gelenini yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Bu anlamda eğitime yönelik okullarımızda birçok proje hayata geçirdik. Ben eğitim alanındaki başarıların artarak devam edeceğine inanıyorum ve tüm öğretmen arkadaşlarımın ve öğrencilerimizin başarısı için her zaman yanında olduğumu bilmelerini istiyorum” diye konuştu.  

Öğrencilerle hatıra fotoğrafı
Ziyaretin sonunda Başkan Demirtaş, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ziyaretlerinden dolayı okul müdürü Müzeyyen Köksal ve sınıf öğretmenleri Mehmet Batur, Nurhan Tezcan’a teşekkür ederek derslerinde başarılar diledi. Yoğun programlarına rağmen öğrenciler için vakit ayırdığından dolayı Okul Müdürü Müzeyyen Köksal, Başkan Demirtaş teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.