NE ÇABUK UNUTTUNUZ!

NE ÇABUK UNUTTUNUZ!
AK Parti'de 1 dönem İl Başkanlığı görevinde bulunun Adem Güney ile Ali Akyüz'ün 25. Dönem Milletvekilliği için aday adayı olmaları partililerce uygun bulunmadı.

Partililer "Kaybettikleri Belediyeleri ne çabuk unuttular" tepkisini gösterdi.

25. Dönem Milletvekili Aday adaylığı için AK Parti'ye yoğun bir şekilde müracaat yapıldı. Sayıları Genel Merkez'den aday olanlarla birlikte 105'e ulaştı. Bürokratların yanısıra, akademisyenler, öğretim üyeleri, iş adamları ve partide görev almış kişilerin müracaat etmeleri bu sayının yüksek olmasında büyük etken oluşturdu. 

Geçmiş dönemlerde AK Parti'de İl Başkanlığı yapanların hepsi de Aday adaylığı için müracaat etti. Ali Akyüz, Adem Güney, Osman Çetinkaya, Fuat Köktaş aday adayları arasında yer aldılar. İl Başkanlarının performansı rutin icraatlardan çok, geçirmiş oldukları seçim dönemlerindeki başarıları ile anılırlar.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı görevinde bulunan ve aday adayı olanlardan Adem Güney ve Ali Akyüz'ün dönemlerinde İlkadım, Kavak, Ladik, Tekkeköy Belediyeleri kaybedildi. Bu belediyelerde çalışanların bir çoğu sokağa bırakıldı. Partili vatandaşlar, "Hangi yüzle milletin önüne çıkıp oy istiyorlar. Biz sokağa atıldığımızda hangisi yanımızda oldu da, şimdi biz onların yanında olalım. Kaybettikleri Belediyeleri ne çabuk unuttular" şeklinde tepki gösterdiler.ONUR EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum