MUTLU SONA ULAŞMAK İSTİYORUZ !

MUTLU SONA ULAŞMAK İSTİYORUZ !
Samsunspor sportif direktörü Coşkun Zeren, göreve geldiklerinde bekledikleri bir manzara ile karşılaştıklarını söyleyerek...

"Buraya gelirken başta başkanımız olmak üzere tüm ekip olarak idari, ekonomik ve beraberinde de bir sportif savaşın içerisine gireceğimizi biliyorduk. Bunu bilerek geldik" dedi. Kongrede 3 adayın çıkması Samsunspor açısından çok önemliydi. Samsunspor'un en özel, tarihi kongrelerinden biriydi. Çok da başarılı ve güzel geçti" dedi.


FUTBOLCULAR KRİTİK SÜREÇLERDEN GEÇTİ
Takımdaki futbolcuların kritik süreçlerden geçtiğini hatırlatan Coşkun Zeren, "Futbolcularımız burada sıkıntılı 3-4 ay geçirmiş. O sıkıntılar içerisinde ben futbolcuların antrenmanlarda kafa olarak tam manasıyla hazırlanamayacağını düşünüyorum. Dolayısı ile ilk yarının sonlarına doğru böyle bir düşüşü ben bekliyordum. Ama devre arası bizim için çok iyi oldu. Kamp programı bizim için çok önemli. Orada geçireceğimiz iyi bir kamp sonrasında takımın ivmesini yeniden yukarı kaldırmak istiyoruz" diye konuştu.

HEDEFİMİZ HER ZAMAN BÜYÜK
Hedeflerinin her zaman büyük olduğunu söyleyen sportif direktör Zeren, "Erkut başkanımız daha önce ilk olarak yarım sezonluğuna geldiğinde Aralık ayıydı. O sezon bitti ve devamındaki sezonda takım şampiyon oldu. Başkanımız tekrar Aralık ayında geldi. Yine bir toparlanma süreci olacak. Samsunspor'un hedefi elbette ki her zaman bulunduğu yerin en üst noktasıdır. Ama ben istatistiklere inanırım. Biz bunu başarabilir miyiz, başarırız. Kendi aramızda başkanımızla bunları konuşurken tarih yazacağız diye söz verdik. Bu sezonun sonunda hedefe ulaşmak istiyoruz. Bunun için çaba göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

FUTBOLCULARLA TOPLANTI YAPTIK
Altınorduspor maçından sonra teknik direktör Erhan Altın ile 6-7 saatlik bir toplantı yaptıklarını söyleyen Zeren, şöyle devam etti:"Hocamızın da, başkanımızın da istediği birkaç transfer var. Her taraftan çalışıyoruz. Şuanda kesin anlaştık diyebileceğimiz bir futbolcu yok. Ama bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Bazı oyuncularımızın, yaklaşık 7-8 oyuncumuzun istemeleri halinde serbest kalma hakları var. Çünkü paralarının tamamı ödenmedi. Ama başkanımız burada tüm oyuncularla toplantı yaptı. Toplantıda açıkça 'Takımdan ayrılmak isteyen, bizimle devam etmek istemeyen var mı' diye sordu. Hatta daha sonra takım kaptanlarını toplayarak tekrar görüştü. Kaptanlarımız da herkesin mutlu ve memnun olduğunu, başkanımızın ilk toplantıda verdiği sözlerin yerine gelmesi halinde hiçbir sıkıntı yaşanmayacağını bize iletti." NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum